Korgan Köyü Üzümkıran Mezrası Ortaokulu
KORGAN KÖYÜ ÜZÜMKIRAN KAMPI MEZRASI ÜZÜMKIRAN KÜME EVLERİ NO 118/1 ŞEMDİNLİ / HAKKARİ

VİZYON

Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak,Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

Öğretmen Servisi

Uydu İnternet (VSAT)

Hakkari İl Merkezine Uzaklık: 115 km Şemdinli İlçe Merkezine Uzaklık: 18 km

Korgan Köyü Üzümkıran Kampı No: 1 İlçe Merkezine Uzaklığı 18 km´dir.

Futbol-Atletizm Turnuvaları